Kargı Saat Kulesi Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetine, İlçe Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızmış bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alanlara davet ettiği vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor. İlk günden bu yana çağrıya cevap veren Kargı halkı, demokrasi nöbetinin 19. gününde de alanlara koştu. Etkinliğin yapıldığı Saat Kulesi Meydanı’na akın eden vatandaşlar, hınca hınç alanı doldurdu. Ellerinde Türk bayrakları ile gelen vatandaşların demokrasi nöbeti 7 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek.
Selâ okunması ile başlayan program, kuran-ı kerim tilaveti, din görevlilerinin konuşmaları ve semazenlerin sema gösterilerinin ardından son bulurken alanı dolduran vatandaşlara Belediyesi tarafından ikramlar yapıldı.
Editör: TE Bilisim