Sabah saatlerinde hükümet binası önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, bu yıl bir ilk olarak tören ilçeye yeni yapılan kapalı spor salonunda yapıldı.

Törene Kargı Kaymakamı Muhammed Çetin, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rufai Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Süleyman Erden, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yrd. Deniz Demirel, Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci, Kargı Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törende öğrenciler şiir okudu.

 23 Nisan’ı anlatan şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Kargı Kaymakamı Muhammed Çetin, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rufai Şahin ve Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci verdi.

 Kaymakam Çetin ve Başkan Şen konuşma yaparak tüm  çocukların bayramını kutlamalarının ardından yoğun ilginin olduğu törende, minik öğrenciler yaptıkları çeşitli

dans etkinlikleri ile izleyenleri büyüledi.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim