İlçe stadında yapılan kutlamalara Kargı Kaymakamı Emre Çifci Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Chp Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, Kargı Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Karakuş, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Kargı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burak Coşkun, Kargı Malmüdürü v. Yavuz Ülker, İlçe Müftüsü Mehmet Yıldız, kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende, Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Karakuş konuşma yaparak, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar.

Kutlamalara okullar arası yapılan futbol turnuvası renk katarken, erkek öğrencilerinin atletizm yarışması izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Ayrıca minik pehlivanların yaptığı yağlı güreşler ve halk oyunları izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Tören, Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal tarafından şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Karakuş, Metem Okul Müdürü Burhan İncekara, Fen Lisesi Müdürü Halil Dağ ve Güreş Antrenörü Kazım Karabıyık'ın güreşçi ve sporculara hediyeler vermesinin ardından sona erdi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim