Kargı'nın TOKİ evleri hayalini göreve başladığı günden itibaren aralıksız çalışmalarıyla gerçekleştiren ve 1. Etap TOKİ evlerinin yapımının tamamlanarak 243 ailenin, ardından yapımının tamamlanmasına kısa süre kalan 2. Etap TOKİ evleri ile 717 ailenin konut sahibi yaptırılmasına katkıda bulunan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ evlerinin gereken tüm eksiklerini tamamlamaya devam ediyor.

Günümüz çağının ihtiyaçlarından olan internet erişiminin sağlanmasında da aralıksız çalışan Başkan Şen, fiber alt yapıya sahip en son teknolojili internet ağının kurulma işlemlerini de tamamlattı. Böylelikle, hem 1. etap, hem de 2. etap TOKİ evleri tarafından kullanılmasından hariç evlere yakın sanayi sitesinde bulunan dükkanlarında sağlıklı internet kullanımları sağlandı.

Çorum Telekom Müdürü Veysel Akçıl ve şirket elemanları, Kargı ilçesini ziyaret ederek, TOKİ konutlarında internet erişim kalitesini denetlemek için Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile bir dizi incelemelerde bulundu.

Başkan Şen'in internet ağı kurulum çalışmalarının hızlanmasında büyük emeği olduğunu belirten Çorum Telekom Müdürü Veysel Akçıl; "Kargı TOKİ konutlarına şirketimiz Türk Telekom tarafından fiber alt yapılı yüksek hızlı internet teknolojisi hizmete alınmıştır. Bu iletişim alt yapısının gerçekleşmesinde Kargı Belediye Başkanlığı ve Çorum Telekom Müdürlüğü ortak çalışması neticesinde kısa sürede başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. Proje kapsamında ayrıca Kargı sanayi bölgemizde fiber alt yapıya dönüştürülmüştür" dedi.

Yapılan incelemelerin ardından Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Müdür Akçıl'a yapmış olduğu çalışmalardan ve TOKİ konutlarında bulunan vatandaşların mağduriyetinin ortadan kaldırılmasından dolayı teşekkür etti. (İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim