Ziyaretlerine aralıksız devam eden ve köylerde halk toplantıları düzenleyerek vatandaşın ve muhtarların isteklerini dinleyen Kargı Kaymakamı Emre Çifçi, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yrd. Deniz Demirel ve İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Ünal ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burak Coşkun ile birlikte ilçeye bağlı Dereköy köyü ve Çakırlar köyüne giderek "Halk Toplantısı" adı altında vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk toplantıyı Çakırlar köyünde köy kahvehanesinde yapan Kaymakam Çifci ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet ettiler. Kaymakam Çifci, köy muhtarı Yılmaz Çoban'dan köy ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından muhtardan köyün eksikleri hakkında bilgi alan Çifci, "Her zaman kapımız sizlere sonuna kadar açıktır. Her saat isteklerinizi bizlere bildirin." diyerek eksikliklerin kısa zamanda giderileceğini belirtti.

Çakırlar köyünde yapılan halk toplantısının ardından Dereköy köyüne gidilerek kahvehanede toplanıldı. Kaymakam Çifci ve beraberindekiler köy muhtarı Abdullah Palaz'dan köy ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından vatandaşlarla sohbet eden Çifci, istekleri dinledi. Köylerin kalkınması için gereken tüm projelere desteğe hazır olduklarını belirten Çifci, istekleri notlar alarak, kısa zamanda eksikliklerin giderileceğini belirtti.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim