Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Teğmen Sedat Özmen görevine başladı. İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Özmen, ilçenin huzur ve güveni için çalışacağını söyledi.

Teğmen Özmen yaptığı açıklamada “Jandarma Komutanlığında görevli personelimiz ile birlikte güzel hizmetler yapacağız. İlçemize bağlı köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın canını, malını ve namusunu güvende hissedeceği ortamı sağlayarak, 24 saat gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

İLK KUTLAMA

ZEKİ ŞEN’DEN

Öte yandan Kargı Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Teğmen Sedat Özmen’i ilk kutlayan ise Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen oldu.

Başkan Zeki Şen, Komutan Özmen’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Şen ve Özmen sohbet esnasında ilçede yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Asayişin öneminin belirtildiği sohbette Şen, Kargı ilçesinin doğal güzellikleri, coğrafi yapısı, yöresel ürün ve lezzetleri hakkında Özmen'e bilgiler verdi. İlçe halkının refah ve huzurlu bir ortam yarattığını belirten Şen, her zaman ve her konuda gerekli tüm yardımlarda Özmen ve personelinin yanlarında olduğunu söyledi.

Jandarma Teğmen Sedat Özmen, kendisine yapılan nazik ziyaretten dolayı Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'e teşekkür ederek ikramlarda bulundu.

SEDAT ÖZMEN KİMDİR?

Adana nüfusuna kayıtlı ve 1986 doğumlu İlçe Jandarma Komutanı Sedat Özmen evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bundan önce Çankırı- Sülüklü Jandarma Karakol Komutanlığı-Asayiş Tim Komutanı; Bingöl- Kiğı Komando Taburu- Tim Komutanı ve Nevşehir-Jakem Komutanlığı Köpek Eğitim Birliği-Bomba Eğitim Kısım Komutanlığı’nda görev yapan Teğmen Özmen, Ankara Subay Eğitim Taburu’nda subaylık kursunu tamamlamasının ardından Kargı ilçesinde Teğmen rütbesiyle göreve başladı.(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim