Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen iftar programına Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek, belediye meclis üyeleri Nevzat Kuzu, Gani Tolga, Sadık Erikçi, Şoförler Odası Başkanı Orhan Camcı, Halk Bankası Müdürü Ekrem Kalkan, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burak Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP İlçe Başkanı Kemal Dümenci, MHP İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, muhtarlar ve esnaflar ile vatandaşlar katıldı.

Misafirleri Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Fevzi Bilgin ve Kargı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı karşıladı.

Program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ezanın okunmasının ardından oruçların açılmasıyla birlikte semazenlerin gösterisiyle yemeklerini yiyen misafirler, ilahiler eşliğinde güzel bir ramazan gecesine eşlik ettiler. Ardından Mesut Şahin hocanın yaptırdığı yemek duası ile program sona erdi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim