Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Giresun istikametine gitmekte olan Soner Yılmaz yönetimindeki 04 DA 834 plakalı hafif ticari araç Kargı’nın Hacıhamza köyü yakınlarına geldiği sırada iddiaya göre yol üzerinde bulunan bir tesisten farları kapalı bir vaziyette D-100 karayoluna çıkmaya çalışan Bayram Aktaş yönetimindeki 34 TJ 1467 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da kullanılamaz hale geldi ve D-100 karayolunun İstanbul - Samsun istikameti kısa süreli olarak trafiğe kapandı.
Meydana gelen trafik kazası sonrası 04 DA 834 plakalı aracın sürücüsü Soner Yılmaz yara almadan kurtulurken, araçta yolcu olarak bulunan eşi Güler Yılmaz (27), çocukları M.Y. (3) ve A.Y. (1) hafif yaralandılar, 34 TJ 1467 plakalı otomobil sürücüsü Bayram Aktaş ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Bayram Yılmaz (41) ağır şekilde yaralandılar.
Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Kazada ağır yaralanan Bayram Aktaş ve Bayram Yılmaz ileri tedavileri için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiler.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
Editör: TE Bilisim