Partililerle ilçede bir toplantı yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimler hakkında istişarelerde bulundu.
Toplantının ardından İl Başkanı Karadağ ve partililer ilçedeki esnafları ziyaret ederek cumhur ittifakına destek istedi. Erken seçim kararı alındığı andan itibaren AK Parti ve MHP teşkilatları olarak hem Cumhurbaşkanlığı seçimleri hem de milletvekilliği seçimlerinde en iyi neticeyi almak için çalışmalara başladıklarını kaydeden İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararını açıkladığı saat itibariyle seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti.


"Kargı'da rekor seviyede oy alacağız"
Kargı’da da seçim startının verilerek çalışmaların başladığını belirten İl Başkanı Karadağ, “İnşallah bu milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri Kargı’nın da milli bir duruş sergileyen her zaman için devletini, milletini, vatanını, ezanını bayrağını seven iki liderin bir araya gelmesiyle bir sinerjiye dönüşür. Şuna inanıyorum hem Kargı’da hem de Çorum’da milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarımızı rekor seviyede arttıracağız. Türk milleti her zaman için lider ruhludur. Yönetmeye meyillidir. Ama şu daha önemli eğer Türk milleti özüyle sözüyle kendi vatanına milletine sadece hizmet etmek düsturuyla eğitilmiş bir bireyse bu çok daha önemli. Kargı’da rekor seviyede oy alarak bu milliyetçi muhafazakar ittifakı, cumhur ittifakı bayrağını göndere çekeceğiz” diye konuştu.
"Devlet bey her zaman devletinin ve milletinin yanında oldu"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaklaşık 20 yıldır milli çizgiden bir milim sapılacak olduğunu görse hemen duruşunu sergileyerek devletinin ve milletinin yanında olduğunu cümle aleme ilan ettiğini anlatan Mehmet Karadağ, “Hiçbir siyasi kaygı, iç hesaplaşma düşünmeksizin her zaman önce devletim ve milletim demiştir. Birçok şeyi elinin tersiyle itmiştir. Bugünde tarih tekerrür ediyor. Biz ne kadar seçimleri 2019 yılında yapacağız desek de Cumhurbaşkanımız ve Devlet beyin yaptığı değerlendirmeler sonucunda mutabık kalındı. Türkiye yeni bir seçimle karşı karşıyadır. Bizde şuanda Kargı’da da bu seçim için çalışmaların startını veriyoruz” şeklinde konuştu.
Toplantıya AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve AK-EV Genel Başkanı Ali Yüksel Kavuştu, Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, parti yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilisim