İl Başkanlığı görevinden ayrılması nedeniyle ilçelere teşekkür ve helalleşme ziyaretleri düzenleyen Ceylan, Kargı Belediyesi’nde ağırlandı.
Beraberinde İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Böcek, Gençlik Kolları Üyeleri ve bazı partililerle birlikte Kargı Belediyesi’ni ziyaret eden Ceylan, birlikte çalıştığı, birlikte yol yürüdüğü arkadaşları ile helalleşmek istediğini bildirdi.
Ceylan, yerel yönetimlerin sadece yol, asfalt, altyapıdan ibaret olmadığını, AK Partili belediyelerin sosyal ve kültürel yönleriyle de ön plana çıktığını anlatarak, “koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan gönülleri fethetmek, hasbi, gönülden hizmet etmek, iz bırakmaktır. Kargı belediye başkanımızın da bunu başaracağına inanıyorum” dedi.
Kargı teşkilatının çalışmalarından ve duruşundan her zaman memnun kaldıklarının altını çizen Ceylan, tüm partililere teşekkür etti.
Belediye Başkanı Zeki Şen ise “Bizler görevimizi makam, mevki, para-pul için yapmıyoruz. Temel amacımız hizmet etmek, halkın mutluluğunu, refah düzeyini artırmak. Doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Allah rızasını alabilirsek, halkın hayır duasını kazanabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.
Kısıtlı imkanlara rağmen en güzel hizmeti vermenin çabasında olduklarını belirten Şen, milletvekillerinin desteği ile çok daha iyi hizmetlere imza atacaklarına inandığını kaydetti.
Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceylan’a bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim