Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantasında gerçekleştirilen toplantıya, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Koordinatörü Salih Osman Fındık, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Kuzu, İbrahim Eken, Sadık Erikçi, AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve ilçe teşkilatı katıldı.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda konuşan İlçe Koordinatörü Salih Osman Fındık, seçimlerden başarılı şekilde çıkılmasının ülkeyi bölmek isteyenlere karşı bir zafer olduğunu ifade etti. Seçimlerin halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha sahip çıktığının bir göstergesi olduğunu belirten Fındık, “Ülkemiz çok zor günlerden geçmiş en son 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimiz canını ortaya koyarak ülkesine sahip çıkmıştır." dedi.

Toplantı, Başkan Şen ve Başkan Özdemir'in, ilçe teşkilatı ile çalışmalar hakkında ve yapılacak faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunmalarının ardından sona erdi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim