TBMM’ne bağlı Türkiye Öğrenci Meclisi Kadıköy Öğrenci Meclisi Başkanı Ahmet Doğan öncülüğünde ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’in desteğiyle gerçekleştirilen gastronomi ve kültür turuna çok sayıda öğrenci katıldı.

İlk olarak çayır mevkiinde çeltik hasadını izleyen gençler daha sonra ilçenin tarihî ve doğal güzelliklerini görme imkânı buldular. Ardından Başkan Şen’in ev sahipliğinde yöresel yemek ve ürünleri tadan gençler, ilçe halkının yakın ilgisinden bir hayli memnun kaldılar.

Kendisi de bir Kargılı olan Kadıköy Öğrenci Meclisi Başkanı Ahmet Doğan, “Ben de Kargı’nın Pelitçik köyündenim. Arkadaşlarımın bu güzel ve şirin ilçemizi tanımalarını istedim. Belediye Başkanımız Sayın Zeki Şen’in de desteği ile bu imkânı bulduk. Sayın Başkanımıza ve ekibine, ayrıca tüm Pelitçik halkına misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise gençleri ilçelerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “İlçemizi tanımak ve tanıtmak isteyen hemşehri kardeşimiz Ahmet Doğan’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu tür organizasyonların artarak devam etmesi tüm ilçemizi memnun eder. Kapımızın herkese açık olduğu bilinmelidir.” ifadelerini kullandı.

(İbrahim EFE)

 

Editör: TE Bilisim