Temel atma törenine AK Parti Kurucular Kurulu üyesi, 22.Dönem Milletvekili ve Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Garnizon Komutanı Jan. Üst. Süleyman Erden, Kargı Emniyet Amiri V. Komiser Fatih Ertekin, Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci, Kargı Müftüsü Mehmet Yıldız, Çorum İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Çorum İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, ÇORDEF Genel Başkanı Cemil Yaşkabak, dernek başkanları, stk temsilcileri, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmaları ile başlayan törende ÇORDEF Genel Başkanı Cemil Yaşkabak’ın konuşmasının ardından, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen yaptığı konuşmada Gökdoğan Köyü’nün her zaman yanında olduklarını ifade etti.
AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22.Dönem Milletvekili ve Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu da konuşmasında camilerin mukaddes yerler olduğunu kaydederek, insanların huzur bulduğu mukaddes yerlerin açılışının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Açılışta son olarak konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise halka hizmet için geldiklerini belirterek, kimsenin refah ortamını bozamayacağını anlattı. Konuşmaların ardından
Kargı Müftüsü Mehmet Yıldız’ın yaptığı dualarla temel atma töreni tamamlandı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim