Hükümet binası önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumu ile başlayan programa Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rufai Şahin, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yrd. Deniz Demirel, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Kargı Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Kargı Müftüsü Mehmet Yıldız, Kargı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burak Coşkun, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, kurum müdürleri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Kargı Kaymakamı Emre Çifci ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan törende günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar yapıldı. Törenin ardından, ilçe mezarlığında şehit kabirleri ziyaret edilerek, din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından dualar edildi.

Program METEM Konferans Salonu’nda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü için öğrenciler tarafından düzenlenen programla devam etti. Proğramda Kargı Kaymakamı Emre Çifci ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Programda şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alanlara ödüllerinin verilmesinin ardından

Kargı Kaymakamlığı tarafından İlçe Orman İşletme lokalinde şehit yakınları ve gazilere yemek verildi.

(İbrahim EFE -KARGI)

Editör: TE Bilisim