Başkan Şen göreve gelmesi ile mevcut kurban pazarının yerini değiştirerek, ilçenin şartlara elverişli en iyi yerine tam teşekküllü hayvan pazarı yaparak, sorunu ortadan kaldırmıştı. Belediye Başkanı Şen, Belediye Görevlisi Nevzat Dingil ile birlikte pazara giderek esnafa hayırlı satışlar diledi. Tek tek esnafı gezen Başkan Şen, sohbet ederek, isteklerini dinledi.
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Başkan Şen, kurbanlık satışları hakkında esnaftan bilgi aldı. Yeni yerlerinde rahatlıklarını belirten esnaflar, Başkan Şen'e her zaman yanlarında olduğu için teşekkür ettiler.
Başkan Şen konuşmasında; “Yeni hayvan pazarımız ile vatandaşımıza rahat bir çalışma ortamı oluşturduk. Esnafımız ve müşteriler yeni ortamdan memnunlar. Bu şekil memnuniyet bizleri sevindiriyor. Allah'ın izniyle şu an üzerinde çalıştığımız projelerle halkımızın memnuniyeti kat kat arttıracağız. Şimdiden Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlarım” dedi.
Pazarda bulunan çocukların Başkan Şen'e karşı ilgileri gözlerden kaçmadı.
Öte yandan Kargı Belediyesi tarafından yaptırılan yeni hayvan pazarında kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar her bütçeye uygun. Bu sene kurbanlık hayvan sayısı ilçede oldukça yüksek. Pazartesi günü başlayan kurban pazarı yarına kadar açık kalacak. Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği hayvan pazarında, kurbanlık küçükbaş hayvanların fiyatı 600 TL - 1200 TL, kurbanlık büyükbaş hayvanların fiyatı ise 5000 TL -12000 TL arası değişiyor. Her bütçeye uygun olan kurbanlık hayvanlar vatandaşın alışverişini kolaylaştırıyor.
(İbrahim EFE)
Editör: TE Bilisim