İki başkan adayının yarıştığı genel kurulda, işadamı Fevzi Bilgin 221 oy alarak Kargı esnafının yeni başkanı seçilmişti. Başkan Fevzi Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri seçim sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı.

Teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Aylar süren çalışmalarımız esnasında tek tek saygıdeğer esnaflarımızı ziyaret ederek kendilerine yapacağımız projeler hakkında bilgiler vererek, desteklerini istedik. Her konuda kendileriyle istişarelerde bulunacağımızı ve tüm isteklerini dinleyerek, elimizden geldiği kadar çözüm noktası oluşturacağımızı söyledik. Şu an bizlere verilen bu görev büyük yükümlülük içeriyor. Bizde inşallah bundan sonra bu büyük görevin her zaman yükümlülüğünü bilecek ve en layıkıyla yapmaya çalışacağız. Kısacası bizim seçim sloganımız olan " Esnafımızın sesi olacağız " sözüyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel kurula katılarak bizlere destek veren ve vermeyen tüm saygıdeğer esnaflarımıza, tanıtım ve çalışmalarımızı yaptığı yayınlarla halkımıza tanıtan yerel basınımıza, tüm kurumlarımıza çok teşekkür eder, Yüce Allah'ın izniyle biz değil tüm esnaflarımızla birlikte başarılı çalışmaların yollarını açacağız.”

Başkan Bilgin, ileriki günlerde ise tüm esnafları gezerek teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını ayrıca belirtti. (İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim