AKP Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’nun daveti üzerine, eski Bakan Aksu, Kargı’ya geldi.

Aksu’ya ziyaretinde işadamları eşlik etti. Kargı Belediye binası önünde eski İçişleri Bakanı Aksu ve Ak Parti 22. Dönem Milletvekili Kavuştu’yu; Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Belediye Meclis Üyeleri Fahri Özdemir, Nevzat Kuzu, , Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker,partililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Belediye binasına giderek Başkan Şen’i makamında ziyaret eden Bakan Aksu, Milletvekili Kavuştu ve beraberindekiler Şen’den çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı. İlçede yapılan çalışmalardan bahseden Şen, üzerinde çalıştığı projelerden de söz etti. Sohbet esnasında Bakan Aksu, Başkan Şen’i yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

AKSU: “CUMHURBAŞKANIMIZI KARGI’YA DAVET EDECEĞİM”

Kargı ilçesine defalarca geldiğini ve her geldiğinde mutlu oluğunu belirten Bakan Aksu; “ Başbakanımız sayın Binali Yıldırım beyde Kargı ilçesine geldiğinde ilçeyi çok sevdiğini söylemişti. Sıra inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da. Şu an yoğun seçim programı dolayısıyla gelemeyebilir ama inşallah seçimden sonra Cumhurbaşkanımızı bizzat kendim bu şirin ilçeye davet edeceğim.” dedi.

Ziyaretin ardından Bakan Aksu ve beraberindekiler ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim