Kongrenin ardından seçim startını verdiklerini belirten Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, "Çalışmalarımıza ilk olarak köylerimizi ziyaret ile başladık. Parti yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte 58 köyümüzün tamamını gezeceğiz. Köylerimizin sorunlarını köylülerimizden yerinde dinleyerek çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.
Köylerin en çok AK Parti hükümetleri zamanında yatırımlar almaya başladıklarını, aldıklarını ve almaya devam edeceklerini belirten Özdemir, “Köylerimiz en çok yatırımı AK Parti hükümetleri zamanında almıştır. Köylerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Köylülerimizin sorunlarını bizlere iletmesini beklemeden kapı kapı gezerek sorunlarını dinlemeye ve çözmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
Amaçlarının Kargı ve köylerine gelecek hizmetlere aracılık etmek olduğunu belirten Özdemir, “Bütün bu çalışmaları yaparken köy ve seçmen ayırmıyoruz. 58 köyümüzde bizim için bir. Bize tüm köylerimiz aynı yakınlıktadır” ifadelerini kullandı.
Ziyaretler sırasında köy muhtarlarının ve köylülerin sorunlarını dinleyen Başkan Özdemir ve partililer, çözülmesi gereken problemleri not alarak ilgili kurumlarla görüşeceklerini, problemlerin çözülmesi konusunda da takipçi olacaklarını belirttiler.

(İHA)

Editör: TE Bilisim