AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral ve ekibi, AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve yönetim kurulu üyelerini ilçenin doğal güzellikleri arasında yer alan çayır mevkiinde ağırlayarak, ilçenin meşhur yöresel lezzetlerini tattırdılar.

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral’a çiçek takdim ederek. başarılarının devamını diledi.

İlçe yönetim kurulu üyelerine de tek tek başarı belgelerini veren Meryem Demir, “Bu gün buraya 4 kez Çorum birincisi ve 2 kez Türkiye birincisi olan Gülhan başkanımı ve ekibini kutlamaya geldik. Üstün çalışması ve gayretinden dolayı teşekkür ediyor ve tüm ekibini tebrik ediyorum. Kendisiyle çalışmak bana onur ve gurur verdi. Daha uzun dönem inşallah bu güzel çalışmalarda bulunuruz” dedi.

Yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren AK Parti Kargı İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral ise “Meryem başkanım ve ekibine çok teşekkür ederiz. AKBİS'de gösterdiğimiz başarı sayesinde ayrı bir heyecan ve mutluluğumuz var. Bu mutluluğumuz sizlerin bizleri ziyareti ile daha da çoğaldı. Başta yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

KARADAĞ’DAN DA KUTLAMA TELEFONU

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da AK Parti Kargı İlçe Kadın Kollarının başarısını tebrik etti.

AK Parti Kargı İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral’ı telefonla arayarak kutlayan Karadağ, “AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanlığı Türkiye birinciliğini elden bırakmıyor. Sayelerinde çok mutluyuz ve gururluyuz. Başarılarının devamını dilerim” ifadesini kullandı.

Ayrıca AK Parti Çorum Milletvekilleri TBMM İdari Amiri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da AK Parti Kargı İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral’ı telefonla arayarak kutladılar.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim