AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma meclisi toplantısı yapıldı.
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral, Kargı Gençlik Kolları Başkanı Şerafeddin Küçükdingil, Oğuzlar İlçe Başkanı Alaaddin Coşkun, Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve partililer katıldı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Türkiye'yi daha ileri taşımak için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. İç Güvenlik Yasa Tasarısı ile yapılan değişikliklerin halkın yaşam kalitesini artırmak adına yapıldığını dile getiren Bekiroğlu, 2015 Haziran seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirtti. Bekiroğlu, bu seçimde Anayasa değişikliğini yapabilecek çoğunluğa ulaşmak için seferber olacaklarını ve var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.
Seçim sürecinde ev ev, kapı kapı, sokak sokak gezerek sıkmadık el, görüşülmedik insan bırakmayacaklarını açıklayan Bekiroğlu, AK Parti iktidarında yapılan çalışmaları halka anlatacaklarını belirtti.
Türk milletinin etrafının ateş çemberi ile sarılı olduğuna dikkat çeken Bekiroğlu, "Bu ateş çemberini aşmak için yapılan her türlü oyunlara, her türlü spekülasyonlara kulak asmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada birlik ve beraberliğimize zarar verici unsurlardan uzak durarak, ülkemizin hak ettiği yere gelmesi için gece gündüz durmaksızın çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edeceğiz" dedi.
Tımarlı projesi hakkında da açıklamada bulunan Bekiroğlu, "Tımarlı projemiz İskilip, Bayat ve Uğurludağ ilçelerini büyütecek. Üretimi artıracak son derece önemli bir proje, Tımarlı sulama projemiz hükümetimizin en büyük hamlelerinden birisidir. Bu proje ile halkımız ihtiyacı olan suyu sıkıntı çekmeden kullanabilecek" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim