İl Başkanı Ahlatcı ve beraberindekileri, Kargı Belediye Başkanı ve Ak Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve partililer karşıladı.

Parti binası önünde yapılan karşılama sonrası Başkan Ahlatcı ve beraberindekiler, parti binasında yaklaşık iki saat süren toplantı yaptı.

“Kargı'da Ak Partimize olan coşku karşısında, Kargı'nın seçimlere hazır olduğunu görüyoruz" diyen Ahlatcı, “31 Mart seçimlerinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. Kadın, gençlik, ana kademe, belediye meclisi, il genel meclisi üyelerimiz, mahalle, sandık kurullarımız ve partimize gönül verenler ile bizler sizlerin emrine amadeyiz.

Reisimizi istedikleri gibi parçalamak, 15 Temmuz ve 24 Haziran’da başaramadıklarını bu seçimde yapmak için çalışıyorlar. Bu seçim yerel seçim değil, ülkemizin geleceğinin seçimidir. Tevazu, gayret ve samimiyetle önce millet, önce memleket sloganımızla gönülleri fetih etmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz.

Kargı ilçe teşkilatının azmi karşısında mutlu olduk. Gece gündüz demeden çalışarak inşallah bu seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.

İl Başkanı Ahlatcı konuşmasının ardından seçim ile ilgili konularda istişarelerde bulunarak, istekleri dinledi.

(İbrahim Efe)

Editör: TE Bilisim