Yabacıoğlu STK’ları ziyareti kapsamında TÜGVA İskilip Şube Temsilcisi Mehmet Akif Dikici, İskilip İHL Mezunları Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz, Atıf-Der Başkanı Muhittin Telli, İskilipgücü Spor Kulübü Başkan ve Antrenörü Nihat Armutcu, İskilip Tarım Geliştirme ve Araştırma Derneği, İskilip Bedensel Engelliler Derneği ile Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini de ziyaret etti.

Ziyarette Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Ünlü derneğin çalışmaları hakkında bilgi verirken Yabacıoğlu da şehitlerin aileleri, çocukları, ana, baba ve yakınlarının kendilerine emanet olduğunu belirtti.

İskilip Tarımını Araştırma ve Geliştirme Derneğini de ziyaret eden Yabacıoğlu’na Başkan Osman Çakır bilgiler verdi. Çakır “İskilip’imizin kaybolmaya yüz tutmuş meyvelerini köylerimizden bularak İskilip ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için uğraşıyoruz” dedi. Yabacıoğlu ise derneği uzun zamandır takip ettiğini çabalarını takdirle karşıladığını ve kendilerine teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

Yabacıoğlu’nun Bedensel Engelliler Derneği ziyaretinde Başkan Mustafa Yılmazcan’ın yanı sıra dernek üyeleri de hazır bulundu. Yılmazcan ziyarette sorunları hakkında bilgi vererek Çorum’daki çalışmalarını bildiklerini Yabacıoğlu’nun başkan seçilmesi durumunda İskilip’te de yardımlarını beklediklerini söyledi.

Diğer STK ziyaretlerinde de yakın ilgi ile karşılanan Yabacıoğlu, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda eğitime, spora ve kültürel faaliyetlere her zaman imkanları ölçüsünde destek olacaklarını belirtti.

Yabacıoğlu ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarına yapılacak ziyaretlerin devam edeceğini belirterek “STK’lar bizim doğru kararlar vermemizde halkın sorunlarını bilmemizde gözümüz kulağımızdır” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim