Adalet ve Kalkınma Partisi İskilip İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan TBMM Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu, 15 Temmuz'da Türk milletinin bir destan yazdığını söyledi.
Bu destanın mürekkebinin ise milletin kanı olduğunu kaydeden Milletvekili Salim Uslu, "Recep Tayyip Erdoğan kaçacak diyenler bugün çil yavrusu gibi dağıldılar. Hepsi bir bir kaçtı gitti” diye konuştu.
İskilip İlçe Danışma Meclisi'nde 15 Temmuz sürecini değerlendiren sürecin canlı şahitlerinden TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Türk milletinin en kötü zamanlarda bile nasıl bir araya gelebileceğine dikkat çekti. Salim Uslu şöyle konuştu: "17-25 Aralık sürecinden sonra ayakkabı kutularından para çıktı diyenlerin evlerinden, arabalarından milyonlarca para çıktı. Bize çaldı dedikleri paralarla bu gün büyük yatırımlar yapılıyor”
“Hain darbe sürecinden sonra birlik ve beraberliği en büyük örneğini sergileyen halkımız iradesini ortaya koymuştur” diyen Milletvekili Uslu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu hainler başarılı olsaydı önce Çorum'u karıştıracaklardı. çünkü Çorum değişik renkleriyle büyük bir zenginliğe sahip bir ilimiz fakat planları tutmadı ve bütün Türkiye gibi Çorum da darbeye karşı birlik olup dik durdu. AK Partilisi, MHP'lisi, CHP'lisi hepimiz birlik olarak hainlere geçit vermedik" diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim