Geçtiğimiz Çarşamba günü İskilip Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Şuayib Gürsoy, İl Genel Meclisi Üyeleri Yusuf Kaya ve Üzeyir Esenkaya, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mehmet Gürbüz ve çok sayıda köy muhtarı katıldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin faaliyet programını değerlendiren İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy köylere yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirterek, “2014-2015 sezonunda İskilip Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin yaptığı 33 ihaleden atılan kırımlarla devletimizin kasasına 1 milyon lira konularak, diğer köylerimize de hizmet götürüldü.” dedi.
Her sene İskilip’in iki köyüne köy konağı yapılmasının plânlandığını aktaran Kaymakam Gürsoy, bu konuda ilk olarak Yanoğlan ve Şeyh köylerinde adım atılacağını bildirdi.
Köylere hizmet götürülmesi noktasında İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlara katkılarından ötürü teşekkür eden Gürsoy, birlik ve beraberlik içerisinde İskilip’te hizmet gitmeyen köyün kalmayacağını kaydetti.
Toplantıda ayrıca 2015 yılı bütçe harcamaları okunarak, 2016 yılı tahmini bütçesi görüşüldü ve köylere yapılacak olan yeni çalışmalar hakkında yol haritası belirlendi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim