Saadet Partisi İskilip İlçe başkanı Yavuz Katırcı nezaretinde gerçekleşen esnaf ziyareti programına İl başkanı Faruk Cıdık ile birlikte teşkilat görevlileri katıldı. 
Ziyaret sonrası İskilip yerel basın mensupları ile bir araya gelen Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, İskilip halkının, esnafın ve çiftçilerin sorunları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 
İskilip’te “bir dokunup, bin ah işittiklerini” belirten Cıdık, “Maalesef nereye elimizi atsak elimizde kalıyor. Bugün ülkemize baktığımız zaman adalet konusunda sınıfta kalıyoruz, diğer bir taraftan eğitim konusunda sınıfta kalıyoruz. Çiftçilik ile uğraşanların yanına gidiyoruz gübrenin torbasının çok arttığını, mazot litre fiyatların çekilmez halde olduğundan bahsediyorlar. Hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimizin yanına gidiyoruz yemin torbasının fahiş fiyat artışından bahsediyorlar” dedi. 
Konuşmasında İskilip’in sorunlarına da değinen Cıdık, “İskilip’te Çorum-Kastamonu yolunun, İskilip-Tosya yolunun yıllardır bitmediğini görüyoruz, Ülkemde buradan daha güzel yolların bitirilmesi ve ilçemizdeki bu yolların tamamlanmaması da bizleri son derece üzmektedir. Öte yandan İskilip yöresel ürünlerinin ciddi anlamda tanıtılması dışarıya açılması ticaret hacminin artırılması lazım. 
İnsanların doğduğu yerde doymasına vesile olacak iş alanlarının atması gerekmektedir. İlçemize büyük ölçekli bir kaç üretim yapan firmalar var. Allah onlardan razı olsun onların sayıları artırılmalı ve iş istihdamı artışı sağlamalıdır” dedi. (Haber Merkezi) 
 

Editör: TE Bilisim