Merkezin öğretmen ve yöneticileri, eğitim binalarının bakım onarım işlerini bizzat çalışarak el birliği ile kendileri yapıyor.
2014 – 2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile eğitim kurumları tatile girdi. Okul yöneticileri de yeni öğretim yılana okullarını hazırlamanın, binaların boya vb fiziki bakımlarını yapmanın, eksikleri tamamlamanın telaşı içerisine girdiler.
İskilip Mesleki Eğitim Merkezide 2015 -2016 eğitim öğretim yılına merkezin fiziki eksiklerini gidererek girmek amacıyla, öğretmen ve merkez yöneticileri boya ve diğer eksiklikleri el birliği ile yapmaktalar.
İskilip Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Şanlı, yeni sezona hazırlık çalışmaları kapsamında, merkezin boya işlerini öğretmen ve idarecilerimiz birlikte yaptıklarını, İnşaat Teknolojisi meslek öğretmenlerinin bulunması, bu anlamda gerekli ödeneğin bulunmaması nedeni ile böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.
Emeği geçen idareci ve öğretmenlerine teşekkür eden Şanlı, yapılan bu çalışmalara çevre esnafın da katkı sunduğunu kullanılan malzemelerin yerel imkânlarla karşılandığını, merkezin dış kapılarının da esnaflar tarafından yapılıp değiştirildiğini söyledi.
Şanlı, “Yapılan bu çalışmalar illaki okul yöneticilerinin, öğretmenlerin görevi değil ancak Mesleki eğitim Merkezi olarak hem meslekçi öğretmenlere, hem meslek sahibi öğrencilere sahip olduklarını bunu yanında işletmelerle yakın ilişki içerisinde olduklarını belirterek bu potansiyeli kurumumuz lehine kullanmanın gayretindeyiz, bu tür çalışmalar bizlerin iş yerimize karşı aidiyet duygumuzun gelişmesine de katkı sunuyor, kurum içi iletişimi ve birlikte iş yapabilme kabiliyetinin de gelişmesine katkı sunuyor” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim