Alınan bilgiye göre kaza, Çorum-İskilip karayolu üzerine bulunan Kızılırmak köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Yalçın yönetimindeki 19 FN 375 plakalı otomobil ile Bayram Kümük yönetimindeki 41 NY 745 plakalı minibüs köprü üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçtan fırlayan yolcu köprü korkuluklarından aşağı düştü.

Kazada her iki araç hurdaya dönerken sürücüler araçlarda sıkıştı. Ayrıca çarpışmanın etkisiyle minibüste yolcu olarak bulunan Ali Aslan camdan fırlayarak köprü korkuluklarından aşağı düştü. Kazayı gören diğer sürücüler jandarma ekiplerini arayarak yardım istedi İhbar üzerine bölgeye ambulanslar ve İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yaptıkları sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla yaralı sürücüleri araçlardan çıkardı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(İHA)

Editör: TE Bilisim