Burada MHP İskilip İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle görüşen Aras ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezinde görevde bulunan 14 mahalle muhtarı ile biraraya geldi.

MHP İl Başkanı Aras, mahalle muhtarların İskilip MHP İlçe Başkanlığı’na “hayırlı olsun” ziyaretinde yaşanan sorunlar hakkında da bilgi alarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Aras, şunları söyledi:

“Muhtarlık kurumu; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmektedir. Milletimizle devlet kurumları arasında köprü kurmaktadır. Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkânlarla yürüttükleri fedakârca hizmetlerin karşılığı daha fazla olmalıdır. Zaman içerisinde muhtarlarımızın hizmet ve çalışma şartları daha da yüksekte olması temennimizdir.

Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten İskilip İlçemizin kıymetli muhtarlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla İskilip’le ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Çorum-Çankırı ve Çorum-İskilip Yolunun durumu, 14 yıllık hastane sorunu, kale turizmi, İskilip ilçemizde doktor eksikliği gibi temel konular olmak üzere bunlara benzer birçok konuda bilgi alışverişinde bulunduk.

İskilip İlçemizin temel sorunlarını hep birlikte ele almak, gündeme taşımak ve bu konuda atılacak adımlar konusunda muhtarlarımızın yanında olacağımızı belirttik. Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımıza ilçemize yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim