Çorum Valiliği tarafından ilçelerde gerçekleştirilen toplantılar devam ediyor. Vali Necmeddin Kılıç beraberinde İl Jandarma Komutanı J.Alb. Fatih Üstündağ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve daire müdürleri ile birlikte İskilip’te muhtarlarla bir araya geldi.

İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip’teki daire müdürleri ve muhtarlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açış konuşmasını yapan Kaymakam Bahadır Güneş, köylerdeki nüfus azalışının ilçeye göre daha hızlı olduğunu ifade etti. Köylerdeki göçün engellenmesi için alınan tedbirler ışığında çalışmaların devam ettiğini kaydeden Güneş, ilçede sosyal hizmetler aracılığı ile 11 milyon 300 bin lira yardımda bulunduklarını söyledi.

Kaymakam Güneş’in ardından sırasıyla Belediye Başkanı Recep Çatma, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve Vali Necmeddin Kılıç’ın da yaptığı konuşmalardan sonra muhtarlar köyleri ile ilgili sorunlarını Vali Necmeddin Kılıç ve beraberindekilere aktardı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim