Son günlerde artan terör olayları nedeniyle ülke genelinde güvenlik güçleri denetimlerini sıklaştırdı. Oluşturulan asayiş kontrol noktalarında, durdurulan araçlarda bulunan kişilerin kimlik sorgulamaları yapılırken, araçları da inceleniyor.

İskilip’in giriş çıkışında araç arama ve kimlik kontrolü yapan Emniyet güçlerini İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş ve İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun yerinde denetledi. Yol kontrol ve arama faaliyetlerinde bulunan güvenlik güçlerine destek olmak ve denetlemek için yanlarına gittiğini söyleyen Kaymakam Güneş, güvenlik güçlerinin, halkın huzur ve güvenliği için 24 saat görev başında olduğunu, İskilip´in giriş ve çıkışlarında, polis ve jandarmanın görev yaptığını ifade etti.

Amacın hem ilçenin, hem de bölgenin güvenliğini sağlamak olduğunu anlatan Güneş, “Çalışmalarda fedakarca görev alan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Kazasız, belasız hayırlı görevler diliyorum. Aynı zamanda, bu faaliyetlerimizde bizlere destek olan halkımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim