Ziyarette konuşan İl Başkanı Mehmet Karadağ, İskilip’in sorunlarının birer birer aşıldığını belirterek, “Şükürler olsun hayal dediğimiz doğalgazımız ilçemize bağlandı. Bugün Harami dere dururken Tosya yolunun adının bile anılmadığı günlerden şuanda Tosya yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bunlar hangi ortamda yapılıyor, savaş ortamında yapılıyor” dedi.

Türkiye’nin 2017 yılının son çeyreğinde % 11 oranında büyüdüğünü kaydeden Karadağ, “Bir taraftan içerde bir taraftan dışarda terör örgütlerine karşı yapılan mücadelenin içerisinde hiçbir şekilde ekonomik anlamda geriye gidiş söz konusu olmadığı gibi dünyada ilklerden oluyoruz. Bu çok önemlidir.

Dedelerimizden dinlerdik, 1.Dünya Savaşı’nda olsun, Kurtuluş Savaşımız olsun 2. Dünya Savaşı’nda olsun hatta yakın geçmişimize baktığımızda Kıbrıs Barış Harekâtında olsun her zaman devlet ekonomik anlamda tedbirler alır halk sıkıntıya düşer temel ihtiyaç maddeleri dahi bulunamazken kuyruklar oluşurdu. Şükürler olsun bu durumlar Ak Parti iktidarı döneminde yaşanmamaktadır. Bugün milyonlarca dolar para harcanarak savaş yürütülüyor. Böyle bir ortamda dünyada ekonomik anlamda lider pozisyona geçiyoruz. Allah’a şükürler olsun bu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti sayesinde olmuştur” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın kaptanlığında bağımsızlık mücadelesi veren güçlü ve istikrarlı bir Türkiye’nin bulunduğunu söyleyen Karadağ, “Huzur olmasa, güvenlik olmasa kaos ortamında tüm kazanımlarımızı kaybetme olasılığımız var. Türkiye artık kaybetmeyecek. Bu nedenle bizler istikrarın devamı için gece gündüz teşkilatlarımız olarak çalışmamız lazım. 2019 hedefimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde istikrar iklimini korumak olacaktır” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim