Yapılan istişarelerin ardından konuşan İlçe Başkanı Ali Koçkaya, önümüzdeki süreçte bir erken genel seçimin görüldüğünü, birlik ve beraberlik içerisinde İskilip olarak yine en yüksek oy oranına ulaşacaklarını söyledi.
Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt yaptığı konuşmada parti olarak her seçim İskilip’te en yüksek oy oranına ulaştıklarını, önümüzdeki seçimler de aynı çalışma temposunun devam edeceğine olan inançlarının tam olduğunu, hazırlıkların önceden yapılmasının önemli olduğuna işaret etti. Kurt, tüm konuları istişare ederek İskilip’e her konuda yardımcı olacaklarını, katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.
Ak Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ise yaptığı konuşmada her zaman adaletli ve hakkaniyetli olmaya devam edeceklerini, alınan her kararda diğer teşkilatlarda olduğu gibi İskilip teşkilatının görüşüne başvurulacağını, İskilip’in her seçim üzerine düşeni yaparak en yüksek oy oranına ulaşmayı başardığını söyledi. Yağbat, ilçe danışma toplantısına katılarak görüşlerini, taleplerini ve önerilerini kendilerine bildiren İskilip İlçe Teşkilatına, İskilip Belediye Başkanına ve partililere teşekkür etti.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim