Kursun sona ermesi dolayısıyla düzenlenen sergi ve belge dağıtım törenine İskilip Kaymakamı Harun Reşit HAN, İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Sülük ve İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han, İskilipli ev hanımlarının Halk Eğitimi Merkezlerindeki kurslara ilgi ve yetenekleri doğrultusunda daha çok katılım sağlamalarını istedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise halkın ihtiyaç duyduğu daha çok kursların açılmasının istendiği ancak bunun için İskilip halkının katılım göstermesi gerektiğini söyledi.

Sergide İskilip’in meşhur salamura turşusu, kaşık turşuları, dolma turşuları ve merak uyandıran meyve turşuları vardı. Turşunun yanı sıra kadınların yaptıkları elma ve alıç sirkesi ile şıra, turşu çorbası ve turşu suyundan hazırlanmış meyve suyu gibi her biri birbirinden lezzetli ikramlıklar vardı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim