Antrenör Mehmet Fatih Uysal verilen kurslarda temel okçuluğa yönelik dersler alan kursiyerlere ayrıca okçulukta kullanılan malzemeleri tanımaları içinde eğitim veriliyor.
İskilip Gücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Armutçu, okçuluğun İskilip’te ilgi görmesinin kendilerini memnun ettiğini belirterek İskilipgücü Spor Kulübü olarak çalışmaların kulüp çatısı altında yürütülebilmesi için gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi.
Okçuluğun ata sporu olduğuna dikkat çekerek özgüven, dikkat, konsantrasyon, düşünce ve duyguları koruma yeteneği, soğukkanlı kalabilme, kaygı ve endişeyi engelleme yeteneği açısından gençler için son derece önemli bir spor dalı olduğunu dile getiren Armutçu, "Amacımız okçuluğu İskilip’te tanıtmak, tabana yaymak ve bu branşa yeni sporcular kazandırmak olacak” dedi.
Ücretsiz olan okçuluk kursunun hafta sonları yapılmasının planlandığını dile getiren antrenör Mehmet Fatih Uysal, kursun açılmasını sağlayan İskilip Halk Eğitim Merkezi’ne ve İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim