İskilip Hükümet Konağı Bahçesi’nde İskilip Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Vekili, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve ilçede görev yapan okul yöneticileri ile öğretmenlerin katılımı ile Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan program, İskilip Öğretmenevi Konferans Salonu’nda İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırladığı etkinlikler ile devam etti.

Kutlama programına Bayat Kaymakamı, İskilip Kaymakam Vekili Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı J. Per Astğ. Fatih Cura, Belediye Başkan Vekili Mehmet Sözer, Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, J Kom Üstğ Ziya Balcıoğlu, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzer, idari amirler, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, öğretmenlerdin zorlu bir yolun yolcuları olduğunu ifade etti. Öğretmenlerin bu yolda her türlü zorluğa razı olduklarını ve elinden gelen uğraşı ve çabayı büyük bir fedakarlıkla ortaya koyduklarını söyleyen Atcıoğlu, insanların yararına olan her şeyi öğretmenlerin öğretip öğütlediklerini kaydetti.

Şiir okunması ile devam eden programda İskilip Kaymakam vekili Mustafa Çelik emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verdi. müzik dinletisinin de yapıldığı programda düzenlenen yarışmada derece alan öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim