İskilip Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı hemşerimiz Hidayet Vahapoğlu ile birlikte MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Etkinlikte söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Türkiye’nin de içinde bulunduğu coğrafyada büyük bir kaos yaşandığını belirterek, “Bölgemizde vekalet savaşları denilen bir olay var. PKK, Amerika adına savaşıyor, bir başka grup Rusya adına savaşıyor. Olay çözülmediği zaman dibimize Amerika da geliyor, Rusya da geliyor, İngiliz de geliyor. Bu coğrafyada ayakta kalmak için sımsıkı akıllı hareket etmemiz lâzım.” diye konuştu.

Emin Haluk Ayhan; MHP’nin Afrin Operasyonu konusunda Hükûmet’in arkasında olduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra kürsüye gelen MHP Genel Sekreter Yardımcısı hemşerimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu ise memleketi İskilip’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamını ileten Vahapoğlu, İskilip’te Bahçeli’ye İskilip Dolması ikram etmek arzusunda olduğunu söyledi.

Program, MHP İskilip İlçe Başkanlığı’na yeni üye olan 120 kişiye rozetleri Genel Başkan Yardımcısı Ayhan tarafından takıldı.

(RecepSERBES)

Editör: TE Bilisim