Açılışa AK Parti Grup Başkan Vekili Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve partililer katıldı.

Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili tarafından karşılanan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinin ardından seçim bürosunun açılışını yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Bu ülkenin birlik ve beraberliğine göz dikenler bundan sonra güçlü bir siyasi irade ve temsil karşısında bu ülkeyi parçalamaya ve bölmeye kalkışamayacaklar. Siyasi istikrarlarla birlikte sağlanacak olan ekonomik istikrarla birlikte Türkiye’nin kalkınması daha hızlı şekilde olacak. Türkiye yönetim sistemindeki değişiklikle birlikte dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yerini alacak" dedi.

Milletvekili Salim Uslu ise konuşmasında İskilip’e yapılan yatırımlarla ilgili detaylı bilgi verdi.

Prof. Dr. Bostancı da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin demokrasi ve özgürlükler konusunda Türkiye’nin milli birliği ve beraberliği bakımından önünü açacağını söyledi. Bostancı, “Siyasi iradeyi kudretli hale getirerek halk aklı istikametinde, halkın beklentileri istikametinde Türkiye’nin geleceğini inşa etmesini sağlayacaktır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim