Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte binlerce İskilipli eski pirinç Pazarı alanındaki AK Parti İlçe Başkanlığı’nın önünde toplandı. Binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları, AK Parti bayrakları ve MHP bayraklarıyla alanda sloganlar attı. Cumhur ittifakına oy veren ve kutlamalara katılan binlerce kişi Rabia ve ülkücü işareti yaparak kutlamalara devam ettiler.

Zafer kutlamasına AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan, AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ali Osman Aygün, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce İskilipli katıldı.

Şer odaklarının hedefinin Türkiye olduğunu belirten ve kutlamalarda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çatma; “Türkiye artık büyüyecek, kalkınacak, eski tökezlemiş günlerine tekrar dönmeyecek. Unutmayın bizim ve mazlumların umudu olan AK Parti ve MHP’nin ittifakı Türkiye’nin ve mazlumların lehinedir. Zaferimiz kutlu ve mübarek olsun” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Lek de Çorum’da partilerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en çok oyun verildiği 4. İlçe olduklarını anlatarak kazananın Türkiye olduğunu belirtti. MHP İlçe Başkanı Alıcı da şer odaklarına fırsat verilmediğini vurguladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim