Eğitim öğretim yılının başlaması kapsamında İskilip Azmimilli İlkokulu ve İskilip Azmimilli Ortaokulu tarafından ortaklaşa İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi.

Okulun konferans salonunda yapılan programa İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Garnizon Komutanı Asteğmen Erkan Ulukaya, İskilip Jandarma Komutanı Ziya Balcıoğlu, İskilip Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Serkan Tuluk, İskilip Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İskilip Emniyet Müdür Vekili Muhammed Selim Çolak, Müftü Nurettin İçtüzer, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

İskilip Azmimilli İlkokulu ve İskilip Azmimilli Ortaokulunun ortaklaşa hazırladığı İlköğretim Haftası Kutlama Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu içeriğinde öğrenci, öğretmen ile velilere uyarılarda bulunan bir konuşma yaptı. Okulda alınan eğitimin hayata yansıması gerektiğini belirten Atcıoğlu, öğrencilerin saygılı, çalışkan, örnek insanlar olmanın tek istekleri olduğunu anlattı.

Tören sonunda tüm öğrenci ve misafirlere okul tarafından hazırlanan aşure protokol üyeleri tarafından dağıtıldı. Dağıtılan aşureler katılımcıların beğenisini kazandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim