Kutlamalar saat 09.00’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Süleyman Atcıoğlu tarafından çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı.

Kutlama programı İskilip Anadolu Lisesinde devam etti. Buradaki programa İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Jandarma Komutanı teğmen ziya Balcıoğlu, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzer, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İskilip Hitit Üniversitesi Rektörü Muammer Cengil, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ile İskilipliler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program öğrencilerin hazırladıkları ve beğeni ile izlenen zeybek gösterileri, saz, şiir dinletisi ile devam etti. İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Merkezinin düzenlediği akrobasi ve jimnastik hareketleri büyük ilgi çekti. 19 Mayıs dolayısıyla çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol mensuplarınca dağıtıldı. Resmi törenin ardından gençler gönüllerince eğlenerek kendilerine armağan edilen bayram kutlamalarına devam ettiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim