AK Parti eski Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İskilip’in her tarafının şantiyeye döndüğünü belirterek, AK Parti hükümeti döneminde ilçenin büyük hizmetler aldığını kaydetti.
Ceylan, ilçe ziyaretleri kapsamında İskilip AK Parti İlçe Başkanlığı’na uğradı.
Beraberinde İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Üyeleri ve bazı partililerle birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Ceylan, çalışmalarında bugüne kadar destek olan partililere teşekkür etti.
Parti binasında düzenlenen görüşmede; Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile partililer hazır bulundu.
“YATIRIMLARI TAKİP EDEMEYECEK SEVİYEYE GELDİK”
AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, İskiliplilere hitaben yaptığı konuşmasında 25 Ocak’ta yapılan il kongresine yoğun katılımları nedeniyle ilçe teşkilatına ve partililere teşekkür ederek, “İl teşkilatı olarak İskilip’ten çok memnunuz. İskilip, il kongresine damgasını vurmuş, kongrenin coşkusunu artırmıştır” dedi.
İl teşkilatı olarak artık yatırımları takip edemeyecek duruma geldiklerini dile getiren Arslan, Çorum’un ve ilçelerin büyük yatırımlar aldığını anlattı.
Arslan, “yıllardır teşkilatı bilen bir kişinin milletvekili olması için özlem duyuyorduk. Ahmet Sami Ceylan’ı Ankara’ya milletvekili olarak göndermek istiyoruz. Teşkilatı, ilçeleri tanımayan bir milletvekili göreve geldiğinde sadece yolları öğrenene kadar 4 yıl geçiyor. Oysa Ahmet Sami Ceylan, buralara yüzlerce kez geldi. Kendisi sorunlarımızı, beklentilerimizi çok iyi biliyor. O’nun milletvekili olması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.

“İSKİLİP’TE TARİH YAZACAĞIZ”
AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, konuşmasında 2006 yılından beri devam ettiği aktif siyaseti 25 Ocak’taki İl Kongresi ile birlikte tamamladığını belirterek, alnı açık, başı dik bir şekilde, teşkilat mensuplarının ve partililerin başını yere eğdirecek hiçbir işe imza atmadan süreci sonlandırmanın gururu içerisinde olduğunu söyledi.
Bundan sonraki süreçte de partisi ne görev verirse o görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağını vurgulayan Ceylan, “Bir gün herkes ‘eski’ olacak. Her ismin önüne bir gün ‘eski’ kelimesi yazılacak. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan gönülleri fethetmek, gönülden gelerek hizmet üretmek, milletin hayır duasını almaktır” dedi.
Ceylan, İskilip’in her tarafının şantiyeye döndüğünü belirterek, AK Parti hükümeti döneminde ilçenin büyük hizmetler aldığını kaydetti. Bazı basın-yayın organlarının “İskilip çamur deryası içinde” şeklinde haberler yapsa da bu çamurlara aldırış edilmemesini isteyen Ceylan, “Doğrudur, her yer kazıldı ama bunlar keyfi kazılmadı. İlçeye yatırım geliyor, hizmet üretiliyor. Bu çamurlar hizmet çamurudur. Sizler vefakâr olduğunuz süreci bizler de İskilip’te tarih yazmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
5 yılın sonunda İskilip’te büyük değişimler yaşanacağına inandığını dile getiren Ceylan, İskilip’in AK Parti’ye en çok oy çıkan, davaya en büyük katkıyı veren ilçelerden biri olduğuna dikkati çekti.
Konuşmaların ardından eski İl Başkanı Ceylan, partililerden haklarını helal etmesini isteyerek parti binasından ayrıldı.
Parti binası önünde ise hatıra fotoğrafı çektirildi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim