Yapılan çalışma kapsamında İskilip’in en çok kullanılan Çorum Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Hastane yolunda sıcak asfaltın hazırlık malzemesi atılarak sıkıştırma işlemine başlandı.
Sabah erken saatlerde başlayan çalışma çerçevesinde plantment adı verilen asfalt öncesi sonradan çökme ve bozulmaları önleyecek olan malzeme serilirken çalışma alanında Belediye Başkanı Recep Çatma ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.
Asfalt çalışmaları çerçevesinde mahalle aralarını da içine alan 15 bin metre karelik alan sıcak asfaltla kaplanacak. Asfalt kapsamı dışında kalan bölgelerde oluşturulan beş ekipte kilit parke döşeme işine devam ediyor.
Belediye Başkanı Recep Çatma iki yıl gibi kısa zamanda altı altyapı çalışmasının tamamlanmasının çevrede örnek teşkil ettiğini belirtti. Başkan Çatma; “Bu süreçte tozdan, çamurdan ve günlük yaşamı zorlaştıran olumsuzluklardan hepimiz sıkıntı çektik. Hemşerilerimden daha çok ben üzüldüm. Tüm bu altyapıların bir arada tamamlanması, yollarımızın tekrar kazılmaması için kurumlar arası mekik dokuduk. Milletvekillerimizin de destekleri ile kentleşme yolunda tarihi adımlar attık. Kimseyi suçlamadık. Lafa bakmadık işimize baktık. Bundan sonraki Belediye Başkanları en az 70-80 yıl altyapı ile uğraşmak zorunda kalmayacaklar. Seçimlerde verdiğimiz her sözümüzün arkasında olduğumuzu beyan ediyor, bu iki yıllık süreçte günlük yaşamdaki olumsuzluklara karşı sabır gösteren, çalışmalarımıza destek veren değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim