Cahit Bağcı, önceki gün gerçekleştirdiği İskilip ziyaretine AKP İlçe Başkanlığı ile başladı. Burada İlçe Başkanı Ali Koçkaya tarafından karşılanan Bağcı, partililerle bir araya gelerek sohbet etti.
İskilip’i hiçbir zaman ihmal etmediklerini kaydeden Bağcı, “Bunu en iyi İskilipli biliyor. 12 yılın değerlendirmesini ve son 4 yılın hesabını 9 Mayıs günü İskilip meydanında milletimize anlatacağız. Yılların özlemi Tımarlı Sulama Projesi ile Çankırı-Ankara yolunun ihale sevinciyle buradayız. Bu iki projenin bedeli, 250 milyon liradır. Devam eden projeler dâhil şu anda 350 milyon liranın üzerinde yatırım başlamış durumdadır. Hiç kimse AKP, İskilip’e bir şey yapmadı diyemez. Bunları tek tek anlatacağız, yüzde 75’e dayanan oyumuzu daha da yükselteceğiz. Cezaevi, okul yatırımları, Toki ve doğalgaz İskilip için yeni müjdelerimiz olacak.” diye konuştu.

İSKİLİP’E YENİ OKUL MÜJDESİ
AKP Milletvekili Cahit Bağcı, Belediye’yi ziyaret ettikten sonra İskilip Meslekî Teknik Eğitim Lisesi’ne geçti.
İskilip İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Selvi ve Okul Müdürü Mithat Akkaş tarafından karşılanan Bağcı burada yaptığı açıklamada ise 2015 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde ilçeye yeni bir okul yapılacağının müjdesini verdi. Bağcı, 24 derslikli yeni okulun atölye, laboratuvar ve etkinlik salonlarının da olacağını söyledi.
Cahit Bağcı, İskilip temaslarını esnaf ziyaretiyle tamamladı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim