Devir teslim töreni İskilip Ülkü Ocağı Başkanlığı binasında yapıldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve bazı yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, İskilip Ülkü Ocağı Başkanı olarak atanan İsmail Mazıcan Türk bayrağını öperek görevi devraldı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in isteğiyle İskilip Ülkü Ocakları Başkanlığına İsmail Mazıcan’ın atandığını açıklayan Tosik, “İskilip Ülkü Ocakları eski başkanı Atıf Boncuk’a ve yönetimine bu kutlu davaya verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Allah hayırlı, mübarek etsin” dedi.

Çorum İl Başkanı Orhan Tosik, “Cenabı Allah yeni göreve başlayacak kardeşimizi muvaffak eylesin” şeklinde ifade de bulundu.

Ülkü Ocakları olarak gençler üzerinde eğitim öğretim faaliyetleriyle gençleri en iyi şekilde yetiştirmek amacında olduklarını belirten Tosik, “Milli duyguları yüksek bir genç nesil yetiştirmek için buradayız. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

İskilip Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen İsmail Mazıcan ise “Beni bu kutlu göreve layık gören başta Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş ve Çorum Ülkü Ocakları Başkanımız Orhan Tosik’e teşekkür ederim. İskilip Ülkü Ocakları olarak Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin emir ve çizgisinde olacağız. İskilip Ülkü Ocaklarının kapıları, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu olan tüm kardeşlerimize sonuna kadar açık olacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim