İskilip Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, başkanlığında Müdürlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda dönem sonu değerlendirmesi yapılarak yıl içinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Toplantıda okul müdürü ve öğretmenlerinin yılsonu yapacakları iş ve işlemleri hakkında uyarılarda bulunularak hatasız bir dönem geçirilmesi temenni edildi.

Gerçekleştirilen toplantıda ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin geçen yıl girdiği TEOG sınavlarında önceki yıllara nazaran daha iyi bir başarının elde edildiği, başarı oranında da artış gözlendiği vurgulandı. İlçe genelindeki okullarda kültürel ve sosyal faaliyetlerde il dereceleri elde edildiği ve ilerleme kaydedildiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, ilçede özelikle TÜBİTAK 4006 projelerinde ciddi gayretler gösterildiğini 13 okulun destekleneceğini belirtti.

Süleyman Atcıoğlu yaptığı konuşmada üç ayrı okul inşaatının devam ettiğini hatırlatarak, okul pansiyonlarında iyileştirmelerin yapıldığını yemekhanelere perde ve masa örtüleri hazırlandığını belirterek yeni sınav sistemleri olan Liselere Kayıt Sistemi(LKS) ile Yükseköğretim Kurulu Sınavı(YKS) hakkında bilgilendirmede bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim