İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada  gayretli çalışmalarından dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

Toplantıya şube müdürleri Mehmet Fidan, İsmail Boylu, Fatih Okumuş ve Temel Eğitim İlkokul ve Ortaokul Müdürleri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, toplantıda öncelikli olarak okul müdürlerinden mevcut iş ve işlemleri mevzuat kapsamında hassasiyetle yapmalarını istedi. 1. Dönem TEOG sınavları sonucu başarı analizi yapıldığını ve önceki TEOG sınavına göre ilçe başarısının arttığının görüldüğünü anlatan Atcıoğlu, bu başarının yeterli olmadığını daha üst noktaların hedeflenmesi gerektiği söyledi. 2. Dönem TEOG sınavlarının yaklaşması nedeniyle öğrencilerin sınavla ilgili kaygılarının giderilmesi ve öğrencilerin sınava iyi motive edilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen Atcıoğlu okulların işleyişi ile ilgili görülen aksaklıkların giderilmesi konusuna dikkat çekerek, ilçe başarısına ivme kazandırmak ve başarıyı daha da artırmak için neler yapılması gerektiği konusunda bilgi verdi.

Okullardaki bakım-onarım çalışmaları ile fiziki ortamın mümkün olduğu kadar güzelleştirileceğini, daha hijyenik daha temiz hale getirileceğini belirten Atcıoğlu, okul müdürlerine gerekli uyarılarda bulunarak, beyaz bayrakla ilgili okul müracaatlarından olumlu sonuçlar çıktığını bir kısım okullarımızın beyaz bayrak aldığını bildirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim