İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu başkanlığında ilçe milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Şube Müdürleri Fatih Okumuş, Bilal Erğan ile ilçe merkezi ve köylerde görev yapan okul müdürleri katıldı.

Yapılan toplantıda 1. dönem içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirildi. Açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, bir eğitim öğretim döneminin daha sonuna geldiklerini söyledi.

Okulların doğalgaz dönüşümleri ile rahata erdikleri belirtilen toplantıda akademik başarının arttırılması için yapılanlara ilaveten başta “Her Okulun Bir Projesi Var”, “TÜBİTAK 4006 bilim fuarları”, “e-Twinning”, “sosyal sorumluluk projeleri” vs. olmak üzere, ilçe geneli yürütülen projeler, kitap okuma kampanyası, sportif faaliyetler, kültürel ve sanatsal faaliyetler, 2. dönem yapılacak sınavlar, değerler eğitimi faaliyetleri gibi konular ele alındı. Ayrıca ilçe geneli milli eğitim müdürlüğü koordinesinde 2023 eğitim vizyon belgesi çerçevesinde “Değişim Eğitimle Başlar” sloganı bir dizi projenin hayata geçirileceği bildirildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim