Saadet Partisi İskilip İlçe binasında yapılan kongreye; Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Milli Gazete Yazarı Şakir Tarım, İl Müfettişi Ömer Doğan, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Kurtaran, Alaca İlçe Başkanı Mustafa Kütük, Ortaköy İlçe Başkanı Vehbi Özdemircan, Osmancık İlçe Başkanı Muttalip Dürer, İskilip İlçe Başkanı Yavuz Katırcı, Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Çırak, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı, Mecitözü İlçe Başkanı Üzeyir Özseçer, eski milletvekili adayları Ahmet Bölükbaş, Adnan Cıdık, İsomder İl Başkanı Abdullah Gökgöz AGD Yurt Müdürü Emrah Öztekin ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Tek liste halinde girilen kongreye bir önceki ilçe başkanı olan Yavuz Katırcı tekrar ilçe başkanı seçildi.
Kongrede konuşan Saadet Partisi İskilip İlçe Başkanı Yavuz Katırcı, ülkemizin, milletin ve ümmetin Saadetli kadrolara ihtiyacı bulunduğunu söyledi. İslam coğrafyasının kan gölü içinde olduğunu belirten Katırcı, bu ateşi söndürecek tek iradenin milli görüş iradesi olduğunu ifade etti.
İlçe kongresi sonrası yapılan il divanında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık da, yaşanılan her olay, karşı karşıya bulunulan her tehdidin, Saadet Partisi’nin önemini çok açık biçimde ortaya koyduğunu anlattı. Türkiye’nin Saadet Partisi’nin basiret, feraset ve dirayetine ihtiyacı bulunduğunu söyleyen Cıdık, “Ortadoğu’nun huzur ve istikrarı için Türkiye ne kadar önemliyse, Türkiye’nin istikrar ve huzuru için de Saadet Partisi o kadar önemlidir. Yaşanan acı tecrübeler ve ülkemizin karşı karşıya bulunduğu vahim gelişmeler dikkate alındığında bu gerçek çok, ama çok daha net bir şekilde kendini göstermektedir. Eğer SP’nin uyarıları dikkate alınsaydı, tecrübe ve önerilerinden istifade edilseydi emin olun Türkiye’miz bugün çok farklı bir noktada olurdu” dedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim