Geçtiğimiz Cuma günü İskilip’e giden Vali Mustafa Çiftçi burada İskilip Kaymakamı Beyazit Bestami Alkan, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, İskilip MYO Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek başta olmak üzere diğer yetkililerce karşılandı.

Vali Çiftçi ilçede ilk olarak İskilip Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği’nin açılışına katıldı. Derneğin açılış kurdelesini Kaymakam Alkan ve Belediye Başkanı Sülük ile birlikte kesen Vali Çiftçi daha sonra dernek merkezini inceledi.

Burada konuşan Dernek Başkanı Mustafa Ünlü, derneğin açılmasına sağladıkları katkılardan dolayı Vali Mustafa Çiftçi, Kaymakam Beyazit Bestami Alkan ve Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkür etti.

Vali Çiftçi de dernek açılışında yaptığı konuşmada “Mübarek bir günde derneğimizi açmak nasip oldu. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Bu topraklarda başımız dik yaşayabiliyorsak şehitlere ve gazilere borçluyuz. Bu toprağın altında canından ve malından geçmiş insanlar var. Emanetlerine sahip çıkmalıyız” dedi.

Açılışın ardından dernek üyeleri ile biraraya gelerek sohbet eden Vali Çiftçi, daha sonra ise İskilip Devlet Hastanesi’ne geçti. Burada ilçe ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Vali Çifti hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Çiftçi hastanenin ardından ise Misak-ı Milli İlköğretim Okulu öğrencilerine oyuncak dağıttı. Çocuklarla yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Vali Çiftçi ilçe ziyaretini İskilip’in Yanoğlan Köyü’ndeki çilek serası ve Yalak Köyü’ndeki tarihi su değirmenini ziyaret ile tamamladı.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim