Bu kapsamda İskilip’te bazı kurumları ziyaret eden Kocasaraç, ilçenin sorunları hakkında yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
MHP Milletvekili Adayı Kocasaraç ilk olarak İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’yı ziyaret etti. MHP İskilip İlçe Başkanı Ömer Küççük’ün de eşlik ettiği Kocasaraç, Başkan Çatma’ya özellikle şehir içi yollarının bozuk olması nedeniyle halkın büyük bir sıkıntı çektiğini iletti.
Ardından İskilip Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Uslu’yla görüşen Muhsin Kocasaraç, bir sonraki ziyaretini İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil’e yaptı.
Meslek Yüksek Okulu’nun İskilip için çok önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Kocasaraç, özellikle bu yıl artan öğrenci sayısından ötürü okulun ek bina ihtiyacına dikkat çekerek, “MYO İskilip’imizin lokomotifi olacak bir kurumdur. Her yıl öğrenci sayımız artıyor. Eğitimde sorun yaşanmaması için buna paralel olarak önlemler alınması gerekiyor. Ek bina bu önlemlerin başında geliyor. İskilip Meslek Yüksek Okulu’na ek bina bir an önce yapılmalıdır.” diye konuştu.
MHP Çorum Milletvekili Adayı Kocasaraç daha sonra sırasıyla İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi, İskilip Sosyal Hizmetler Merkezi ve İskilip Tarım Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek ilgililerle görüştü.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim